Praktische informatie


De aanmelding

Wanneer je voelt dat ik de persoon ben die je in je huidig levensproces kan begeleiden, dan wil ik je vragen om het contactformulier in te vullen. Je geeft hierbij aan welke werkvorm je interesse wekt en wat je concrete hulpvraag is. Je ontvangt daarop een uitnodiging voor een eerste afspraak (de intake).


De intake

De intake betekent dat we je hulpvraag uit gaan werken en samen vaststellen op welke wijze jij de behandeling in wil gaan. We kijken welke behandelvormen wel en niet bij je passen en ik leg uit hoe we te werk zullen gaan. 


De behandelingen

Om diepgang in de vervolgbehandeling te kunnen creëren werken we na de intake je biografie (je levensverhaal) uit om na te gaan waar je mentale, emotionele, fysieke (en eventueel energetische) blokkades zitten. Hierna gaan we je proces in aan de hand van de door jou gekozen behandelaanpak. Houd er rekening mee dat we vaak zonder schoenen werken en dat je schone sokken meeneemt.


Betaling en voorwaarden

  • De minimale leeftijd voor afspraken is 16 jaar
  • De afspraken duren 45-60 minuten
  • Na de afspraak wordt de behandeling per pin/tikkie afgerekend
  • Het tarief is € 115 per afspraak


Locatie

Alle afspraken vinden plaats op de locatie van Praktijk Hoogbegaafd op Bovendonk 13 te Roosendaal. Je kunt in de wachtkamer plaatsnemen en bij de secretaresse aangeven dat je een afspraak met mij hebt. Ik kom je daarna vanzelf uit de wachtkamer ophalen.