Visie

Een holistische visie op fysieke en psychische gezondheid betekent dat er verbinding wordt gemaakt tussen je hoofd, je hart en je lichaam. Anders dan bij reguliere psychologische zorg vindt er niet alleen heling plaats op het mentale en emotionele niveau, maar zijn ook het fysieke en energetische lichaam in staat om heling te doorlopen. Zo ervaar je gezonde gedachten, een emotionele balans en herstelt het gezonde contact met je lichaam.

Om deze zorg te bieden, maak ik gebruik van de (wetenschappelijke) kennis over het fysieke lichaam, het energetisch lichaam (aura en chakra’s), reguliere én spirituele psychologie, de natuurkundige kwantumtheorie en spirituele denkwijzen. Door enerzijds nuchter te blijven en met beide benen op de grond mezelf kritisch te bevragen en anderzijds onbevooroordeeld te vertrouwen op mijn lijntje met mijn intuïtie en spiritualiteit ben ik in staat om een brug te slaan tussen twee werelden: die vanuit het hoofd en die vanuit het hart.

De lichaamsgerichte en energetische therapie is bij uitstek in te zetten bij angstproblematiek (paniekaanvallen en gegeneraliseerde angst), hechtings- en relatiemoeilijkheden, trauma, emotieregulatieproblematiek, intense ervaringen in het verleden, negatieve opvoedingservaringen of bij problemen in het familiesysteem.