Yvonne

Als directeur en psycholoog in een praktijk voor hoogbegaafde kinderen en volwassenen houd ik me veel bezig met cognitief ingestelde personen; mensen die voornamelijk ‘denken’ en zijn vergeten om ook te ‘voelen’. Hierbij wordt steeds vaker duidelijk dat het contact met het lichaam door verschillende oorzaken verloren is geraakt en dat cognitieve therapie onvoldoende helpt. Deze patronen zijn echter bij zeer veel mensen zichtbaar die in het algemeen moeilijkheden ervaren in het psychologisch welbevinden of in hun plekje in de maatschappij.

Mijn huidige specialisatie op het lichaamsgerichte en energetische vlak heeft ruimte gegeven aan mijn aangeboren bewustzijnsniveau en ik werk dan ook heel graag met de koppeling tussen de fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele lagen van de mens. Ik ben directeur en psycholoog, maar boven alles ben ik een liefdevolle ziel die graag naar de mens achter de mens kijkt en op zoek gaat naar jouw essentie. Op deze wijze kan ik jou met open armen ontvangen en je begeleiden in je zelfhelende vermogen.

In mijn ogen is het binnen intuïtief werken van belang om altijd de dualiteiten met elkaar te verbinden. Dus goed én slecht, hoger zelf én lager zelf, hemel én aarde en dus ook spiritualiteit én wetenschap. Om die reden verdiep ik me graag in zowel spirituele en energetische (alternatieve) boeken als in boeken over het heelal, kwantumtheorie of neurowetenschap. Laat alle werelden en zienswijzen samenkomen tot één wonderlijk geheel!